Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wimperextensions vlakbij in de buurt van de Zaanstreek

Wimperextensions vlakbij Zaanstad, Zaandam, Zaanse Schans, Wormerveer Assendelft en in de buurt

van Amsterdam Centraal. Hoorn en Purmerend, Centraal, Amsterdam Noord, Amsterdam West.

Recensies van Maria thuis in schoonheid & Maria van Galen

 5 weken geleden

Ik laat mijn wimpers ieder jaar voor de vakantie doen bij Maria. Maria werkt heel precies en luistert naar je wensen. Het resultaat is altijd geweldig en helemaal zoals ik het hebben wil. 6 jaar geleden in een professionele salon geweest. Daar betaalde ik 75 euro, ze werden binnen een uur geplakt en ik had nog niet de helft vd extensions die Maria bij me zet. Ik ben zeer zeer tevreden en heb Maria aanbevolen bij collega's en vriendinnen. Met vriendelijke groet, Jolanda Pretorius (Translated by Google) I have my eyelashes done every year for the holidays at Maria. Maria works very precisely and listens to your wishes. The result is always great and completely the way I want it. Been to a professional salon 6 years ago. I paid 75 euros there, they were stuck within an hour and I did not have half the extensions Maria puts with me. I am very satisfied and have recommended Maria to colleagues and friends. Sincerely, Jolanda Pretorius

(eigenaar)

Nu net

Wat een leuke beoordeling Jolanda

 5 dagen geleden

Ik kom al jaren bij Maria en de wimpers zijn altijd super mooi en blijven erg goed zitten, we kunnen ook altijd lekker kletsen als ik niet in slaap val ;) (Translated by Google) I come for years with Mary and eyelashes are always super nice and sit very well, we can always talk nice if I did not fall asleep;)

Gegevens van reviewer

1 review • 0 foto's

Review door Fashion Services

starstarstarstarstar 2 weken geleden

Ik ben super tevreden over Maria! Ze zet de wimpers zeer vakkundig, en met grote precisie! Daar kunnen een hoop andere wimperstylistes nog wat van leren! Naast dat Maria de beste wimperstyliste is, is ze ook nog erg gezellig en kun je vreselijk met haar lachen! ;-

Maria is een topper! Ik werk de hele zomer op festivals, en de wimpers zijn dan ideaal, je komt er fris uitziend weer je tent mee uit en het is superpraktisch. Ze worden met zeer veel zorg en aandacht geplaatst en ogen prachtig natuurlijk.

Maria zet het heel netjes en neem echt de tijd voor je. Mooie natuurlijke wimpers. Ik krijg veel complimenten.

Altijd de beste geplaatste wimper extensions!. Ik doe het nu al 2 jaar en naar mijn gevoel altijd de beste gehad en de meeste complimenten.

Altijd mooie wimpers! Maria is een zeer kundige dame die altijd de tijd voor je neemt. Mijn wimpers ogen natuurlijk en blijven goed zitten! Een aanrader!

Beoordeling van klanten:

26x   0x

Wimperextentions in Koog a/d Zaan

Geplaatst door J. op 28 okt. '17 | 12 jaar actief op Marktplaats

Maria zet het heel netjes en neem echt de tijd voor je. Mooie natuurlijke wimpers. Ik krijg veel complimenten.

Geplaatst door Q op 03 feb. '17 | 12 jaar actief op Marktplaats

Ik kom nu een klein jaar bij Maria voor wimperextensions en ik ben zeer tevreden over haar, ze is perfectionistisch en doet haar werk met veel passie, ik krijg veel complimenten over hoe mijn winpers gezet zijn, het ziet er natuurlijk en jeugdig uit, zeker een aanrader !!!!!

Mooie Wimperextensions in Koog aan de Zaan

Geplaatst door Anja op 16 nov. '16

Maria is een Topper. Ik heb al veel mensen met wimperextensions gezien maar Maria overtreft ze allemaal. 2D of 3D extensions, het ziet er allemaal zo mooi en natuurlijk uit. Maria is absoluut een ritje naar Koog aan de Zaan waard.

Geplaatst door Nelleke op 02 sep. '16 | 9½ jaar actief op Marktplaats

Ik raad ook Maria aan ,ze zet echt hele mooie wimpers en neemt echt de tijd voor je

Kan er echt aanbevelen

Geplaatst door Nicky 22 sept.'15

Ik vind het er geweldig uit zien . Ik ben erg tevreden over mijn 

wenkbrauwen en wimpers . 

wimperextentions in amsterdam

Geplaatst door Shai op 26 jul. '15

Ik heb maria ruim een jaar geleden via marktplaats gevonden en ik ben nog steeds zeer te vreden over haar werk

Ik woon zelf in almere maar ik zal altijd naar amsterdam komen om mijn wimpers bij maria te laten doen

ook ik raad haar aan iedereen aan je gaat gegarandeerd tevreden de deur uit

Cursus wimperextensions one by one 11 juni".'15

Geplaatst door Selcan & Berrin

Maria heeft ons een hele gezellige en leerzame cursus wimperextensions 

gegeven.. We hebben er heel veel van opgestoken.. en we zijn zeker van plan 

om meerdere cursussen bij Maria te volgen !!


Geplaatst door Frouke 10 feb. '15

Maria is heel secuur in haar werk en ik vind dat ze erg professioneel is. 

Daarnaast hanteert ze een goede prijs kwaliteit verhouding


Geplaatst door Natasja op 08 feb. '15

Ik ben heel blij met mijn wimperextensions 3D echt heel goed gedaan dankje!

Geplaatst door Esther op 08 feb. '15

Maria is professioneel en weet precies wat bij je past en niet. Ze behandeld je met respect, is integer en betrouwbaar. Ze komt altijd haar afspraken na en maakt er telkens iets moois van.

Geplaatst door Jennifer 22 dec. '14

Heb Maria via mond tot mond reclame leren kennen. Haar vakmanschap was haar al vooruit gesnelt, maar ik moest dat zelf nog ervaren. Ben hierin niet teleurgesteld, Marie werkt nauwgezet, geeft goed advies, let op de conditie van je wimpers en vandaar uit kiest zij de wimpers die goed bij je wimpers passen en bij je gezicht. Maria geeft goed advies hoe om te gaan met je wimpers, zodat zij er goed blijven uitzien. Maria werkt professioneel en met respect, neemt haar tijd en geeft je alle ruimte om je te ontspannen. Ik raad haar aan iedereen aan. Jennifer (Amsterdam)

Geplaatst door Mw. Lieveld op 04 nov. '14

Ik raad Maria aan iedereen aan. Super flexibel qua afspraken weekend, avond ochtend alles is mogelijk. En werkt zeer naurkeurig neemt alle tijd op lengte en wensen met je te bespreken.. Goede service en mooie wimpers

Geplaatst door Chantal 22 aug.'14

Ik laat sinds 2 jaar wimper extentions zetten maar Maria is hier duidelijk de beste in! Daarvoor ook bij anderen geweest en was ik niet zo tevreden over als bij Maria,ze neemt alle tijd ervoor,geen afraffelwerk en geeft goed advies.Tevens is zij qua prijsverhouding zeker niet duur .Ze komt ook dr afspraken goed na wat heel prettig is.Echt een aanrader voor wie eens extentions wil proberen!Geplaatst door bianca op 30 jul. '14

Maria is gewoon de beste van allemaal.

Ze neemt de tijd en ze kijkt goed naar de conditie van je eigen wimpers hoeveel die belast kunnen worden met de extentions.

Ook kijkt ze goed naar de vorm van je gezicht en geeft ze je goed advies welke lengte en dikte van de wimpers je het beste kunt nemen en waarvoor.

Maria werkt nauwkeurig en neemt alle tijd voor je die ze voor je nodig heeft.

Maria is ook heel flexibel met het maken van afspraken en werkt ook op gunstige tijden voor mensen met een baan van 8 tot 5. Als ik behandeld word voelt het echt als een uitje.

Kortom ze is een topper

Linda Kasander geplaatst op Jun 16, 2014 0:11 AM

De wimpers zitten goed en Maria denkt mee over de lengte, krul en sterkte van de lijm waardoor ze er mooi natuurlijk uit zien en steeds beter zitten. Ze is flexibel in afspraken maken en hanteert goede tarieven. Ik ben tevreden


mira geplaatst op May 26, 2014 11:35 PM

Ik kan Maria aan iedereen aanraden! In vergelijking met veel andere salons heeft ze heel goede prijzen, maar nog belangrijker: Maria werkt enorm secuur, neemt de tijd voor je en zorgt dat de extensions perfect geplaatst worden. Ik heb al heel veel salons bezocht (in verschillende steden) en vaak veel minder tevreden over het resultaat geweest. Maria, mijn complimenten, ik kom vanaf nu mijn wimpers bij jou bijvullen.

Suzanne van Spronsen geplaatst op May 22, 2014 5:59 PM

Ik ben heel tevreden over de wimper extensions die Maria bij mij heeft gezet. De wimper extensions zien er mooi en natuurlijk uit en Maria neemt echt de tijd voor je. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Verder voel je de wimpers helemaal niet zitten. Afgelopen zaterdag heb ik ze voor het eerst laten zetten maar ik zal zeker terug blijven komen

Caroline Witte geplaatst op Mar 22, 2013 11:27 PM

De wimperextensions die Maria zet zijn geweldig. Nooit eerder bleven mijn wimpers zo lang mooi (4 weken). Maria werkt geconcentreerd en secuur. Bovendien is zij een zeer sympatieke dame. Afspraken verlopen keurig op tijd in haar nette woning. Prijs/kwaliteit is top. Aan mij heeft ze een vaste klant

Ann geplaatst op Mar 6, 2013 11:18 PM

Bij Maria ben je in goede handen. Ze werkt heel netjes en neemt de tijd voor je en het aanbrengen is pijnloos. Ze heeft mijn wimpers gezet waarbij ze rekening heeft gehouden met mijn wensen maar ook professioneel kijkt wat bij mij past en wat mijn wimpers aankunnen. Opvullen doet ze ook prima, als ik bij haar ben geweest ben ik blij verrast met het eindresultaat. De wimpers blijven goed zitten en je voelt ze ook niet zitten. Ik krijg er veel complimentjes over en kan iedereen aanraden om Wimperextensions bij Maria te zetten!

Reactie van klant indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Hartelijk bedankt voor uw reactie heeft u vragen u kunt mij ook ten alle tijden bellen op 06-30451409 Vriendelijke groet, [email protected]